Hvad er det mest almindelige indendørs fitnessudstyr

- 2021-08-18-

I en æra med national fitness er flere og flere mennesker opmærksomme på fitness, så hvad er det mest almindelige indendørs fitnessudstyr?
Først og fremmestløbebåndtræner dine knogler og muskler og observerer hastighed, tid, pulsværdi osv. i hvert øjeblik gennem det elektroniske ur; bruge den til at træne og effektivt forbedre hjerte -lungefunktionen.

Derefter kan vægtstangen bruges til at øge muskelstyrketræning, uanset om det er musklerne i skuldre, ryg, arme, bryst osv. Med brug af vægtstænger og jernplader med forskellige vægte, flere specielle træningsteknikker til muskelstyrke bruges til at målrette hele kroppens muskler. Grupper laver muskeludholdenhedstræning, som forbrænder fedt og omdanner det til kropsbyggende linjer, forbedrer muskler, der stadig er løse efter lang tids træning; derudover kan det også forsinke muskelaldring, øge knogletætheden og forhindre osteoporose.

For det andet erfitness ridemaskinesom integrerer fitness, underholdning og rehabilitering. Det kan ikke kun bruges som træningsapparat til professionelle atleter, det er også et fint produkt blandt husholdningsindendørs fitnessudstyr. Dens hovedfunktion er at udøve muskelstyrke i øvre og nedre lemmer, forbedre kardiopulmonal funktion og fjerne overskydende fedt. Dets dæmpende design kan effektivt reducere belastningen på ankel, knæ og ryg forårsaget af træning. Denne maskine kan foldes for let opbevaring og er i øjeblikket det aerobe træningsudstyr med det mindste fodaftryk.

Der er også entræningscykel, which can freely exert its own riding speed. Through the electronic watch on the træningscykel, observe the speed, time, heart rate value, etc. at every moment; using it for exercise can not only effectively improve the cardiopulmonary function, but also It helps to strengthen leg muscles, lose weight and improve overall physical fitness. It is especially suitable for patients with limited mobility, weak physique, and rehabilitation patients.

Endelig er den elliptiske kredsløbsmaskine, også kendt som space walker, et fitnessudstyr, der integrerer gang, jogging og stationær cykling. Dens fitnessbevægelser er lige i tråd med menneskers naturlige fremskridt, og de vil ikke forårsage betydelig skade på menneskelige led. Skader på menneskekroppen på grund af påvirkningen af ​​påvirkningen kan bevæge musklerne i de øvre og nedre lemmer på samme tid, især ben og balder. Under træning er det gennem koordination af hænder og fødder for at opnå formålet med fitness. Hovedsageligt baseret på aerob træning har det effekt af fedtfjerning og vægttab, især af unge kvinder. Næsten alle fra børn til ældre kan bruge det.