Hvad er en håndvægt bænk

- 2021-08-19-

Håndvægt bænk, fitness hjælpemidler. Det bruges ofte til at hjælpe håndvægte med at fuldføre nogle nødvendige fitnesshandlinger, såsom: skrå håndvægtsbænkpress, skrå håndvægtsbænk nedad, flad håndvægtsflyvning osv. Denne form for målrettede fitnessøvelser kan ikke gennemføres uden hjælp fra en håndvægtbænk . Det er også opkaldt på grund af funktionen af ​​håndvægtsbænken. Forskellig fra den konventionelle skammel, er håndvægstolen justerbar, så folk i forskellige kropstyper kan udføre standardøvelser.
Håndvægt bænkeskan hjælpe os med at fuldføre anaerobe øvelser i siddende, tilbøjelige, liggende og tilbagelænet tilstande og have uerstattelige træningsmidler til de dele, der er sværere at udøve til skuldre, arme, ryg, bryst og benspark.

Sådan brugeshåndvægt bænke

1. Dumbbell krøller. Støttearmpladen foran på håndvægtsbænken kan gøre håndvægtens curling -handling mere effektiv og er en artefakt af biceps -træning.
2. Liggende på fuglens ryg. Dumbbell liggende fugleøvelse kræver en håndvægt bænk med en moderat bredde og en moderat længde, og andet udstyr kan ikke udskiftes.
3. Udsat fugl. Brugen og funktionen ligner den liggende fugl.
4. Dumbbell roning. Til deltoide muskler og arm muskeltræning er effekten god. Selvom denne øvelse også kan assisteres af en almindelig bænk, er den ikke så god som en håndvægtsbænk hvad angår komfort og effektivitet.
5. Klokkebænkpress. Denne øvelse kan udføres med en bænkpres, men hvorfor ikke købe en multifunktionel håndvægt bænk?
6. Skub vægtstangen diagonalt. Bagsiden af ​​håndvægtsbænken kan justeres til vinkel og kan bruges som en stærk støtte til ryggen. Når du skubber skråt, er det ikke kun mere effektivt, men kan også forhindre unødvendige sportsskader.
7. Sit-ups. Håndvægtsbænken kan bruges til standard sit-ups.
8. Stræk dine lårben. Hamstrings er bedre i spændinger, mere kontrollerbare og mindre pres på knæ og lænd.