Hvilke forberedelser skal der laves, før du bruger en luftcykel til at træne

- 2021-08-20-

Mange mennesker har oplevet at træne i fitnesscentret, men mange mennesker er ikke ordentligt klar over fitness, hvilket vi ofte kalder pre-fitness-øvelsen, og forberedelsen inden træning er også meget vigtig, når man brugerluftcykler. Ja, så lad os tage alle til at forstå, hvilke forberedelser der skal træffes til luftcykeløvelser?
1. Inden du vælgerluftcykelmotion, opvarmningsøvelse er afgørende. Vi kan vælge at jogge på løbebåndet et stykke tid eller lave aerobic og derefter deltage, når kroppen begynder at blive spændt. Fordi kroppen, der næsten er i dvale i lang tid, ikke er tilpasset pludselig stigning i belastning og styrke, bliver kroppen let skadet, før muskler og knogler strækkes og strækkes.


2. Uanset om du træner i et fitnesscenter eller bruger enluftcykelderhjemme, skal du kontrollere, om hver komponent er sikker, før du sætter dig på cyklen. Når du er kommet på cyklen, skal du være opmærksom på at justere positionen. Det er vigtigt at fastgøre sikkerhedslåsene på pedalerne for at undgå høje hastigheder. Fare for stød ved pedalering.