Hvordan overvinder man ubehaget ved at løbe på et løbebånd?

- 2021-08-23-

Mange mennesker føler en følelse af ubehag, når de kører på enløbebånd, but there may be many reasons for this discomfort. The following running methods can gradually reduce the discomfort and adapt to the løbebånd faster.

Menneskekroppen er som en motor. Hvis maskinen ikke varmes op, vil det sandsynligvis få maskinen til at falde sammen. Hvis menneskekroppen ikke bliver varmet op før træning, vil det også forårsage fysisk skade. Hvis du vil løbe i den bedste stand. Motion, før du løber, skal du sørge for at varme op nok, strække ledbåndene og flytte knæ og ankelleder.

Fremskynde og justere skråningen langsomt. Kør på enløbebåndog fart langsomt. Det er bedst at starte med 3 og gradvist stige med halv hastighed, så kroppen har en proces med at tilpasse sig hastighedsændringer og nå den bedste tilstand. Hældningen skal også langsomt stige fra 0 grader.

Når man kører på enløbebånd, husk ikke at se på dine fødder. At løbe under dine fødder vil gøre dig meget træt og føle, at du er løbet langt. Det er også let at køre dit eget tempo og sætte dig selv i fare.

I slutningen af ​​løbet, sænk langsomt, tryk ikke for at stoppe, stop øjeblikkeligt træningstilstanden, skaden på dit knæ og ankelled er meget alvorlig, du skal langsomt buffer, fra jogging til at gå, og til sidst stoppe.